Bæredygtighed

Lokalmiljø

KYMI RENS er en del af Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark, for at få inspiration til videreudvikling af bæredygtige tiltag i renseriet.

Kymi Rens er en del af netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark, for at få inspiration til videreudvikling af bæredygtige tiltag i renseriet.

NBEN er et nordjysk tiltag som skal fremme udvikling af bæredygtighed på de nordjyske arbejdspladser. Hos Kymi Rens er vi altid parat til at dele ud af vores erfaringer, vi har gjort os gennem mere end 70 år.

 

”Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark er et forum, hvor virksomheders arbejde med bæredygtighed videreudvikles. Netværkets formål er at styrke de deltagende virksomheders konkurrenceevne gennem målrettet indsats i retningen af miljø- og energimæssig bæredygtighed. 

NBE NordDanmark er et samarbejde mellem de Nordjyske Kommuner, kommunernes erhvervscentre, Aalborg Universitet, Energi Nord og en række nordjyske virksomheder, som igennem deres medlemskab af netværket fremmer og sikre arbejdet med bæredygtig udvikling.”

Gennem vores deltagelse i NBE har vi fået et samarbejde med detailbutikkerne C.C. Christensen, Maria Grams Eftf. Og P&P Textilhuset. Detailbutikkerne modtager hvert stykke tøj på bøjler, som tidligere blev sendt til almindelig forbrænding. På grund af samarbejdet med Kymi Rens sortere de i dag bøjlerne fra, fordi bøjlerne kan bruges til at hænge rensetøjet på. På denne måde sparer detailbutikkerne udgiften til forbrænding af bøjlerne og Kymi Rens sparer en del af udgiften til indkøb af nye bøjler.

Derudover tager Kymi Rens aktivt del i det aalborgensiske lokalmiljø ved bl.a. at sponsorerer Aalborg Svømmeklub og støtte andre aktiviteter i lokalmiljøet.

 

KYMI RENS

Indkildevej 10
DK-9210 Aalborg SØ

Tel.: (+45) 98 14 64 66

CVR: 34572887

info@kymi.dk

ÅBNINGSTIDER

MAN. - FRE. 7.30-16.30

LUKKET WEEKEND OG HELLIGDAGE

LUKKET ONSDAG D. 01.05.2024 I FORBINDELSE MED ARBEJDERNES KAMPDAG.

LUKKET TORSDAG D. 09.05.2024 I FORBINDELSE MED KRISTI HIMMELFARTSDAG.

FERILUKKET UGE 29, 30 & 52