Om Kymi Rens

HOHENSTEIN INSTITUTES

KYMI RENS er som det eneste danske renseri med i sammenslutningen af professionelle tekstilpleje virksomheder EFIT (Europäischen Forschungsvereinigung Innovative Textilpflegebetriebe)

EFIT er en sammenslutning af cirka 800 kvalitetsbevidste europæiske tekstilplejevirksomheder, som gennem øget viden og bedre kundskaber vil indtage en førende position i branchen.

EFIT blev grundlagt i 1953 under navnet ”Forschungsstelle Textilreinigung e. V. von fortschrittlich denkenden Textilreinigern”, for gennem fælles forskning at klare den tekniske udfordring og yde videnskabelig bistand til tekstilrensning.

Siden 1970 har EFIT medlemmer arbejdet med det internationalt anerkendte tekstilforskningscentrum Hohenstein Institute som en stærk partner, der bistår med forskning og analyser.

Hohenstein Institute er et af verdens mest respekterede tekstil forskningscentre. Det er også langt det stærkeste tekstil test labratorium for designer beklædning.
Takket være videnskabelig knowhow og årelang erfaring står EFIT nu internationalt med en global førerposition. Denne kompetence stiller alle EFIT-medlemsvirksomheder dagligt tilrådighed for at sikre kundernes fulde tilfredshed.

KYMI RENS har gennem mange år haft en førende rolle inden for udvikling og implementering af de nye miljøvenlige og effektive rense teknologier. I den forbindelse har adgangen til konsulentbistand og støtte fra eksperterne på Hohenstein Instituttet været en stor hjælp. 

Medlemskabet af EFIT giver samtidig KYMI RENS løbende information om udviklingen af nye tekstiler, samt inspiration til forbedring af de produkter vi tilbyder vores kunder.

5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE VORES EFIT-KOMPETENCE-OFFENSIV

1. Rent & Sundhedsvenligt
Renlighed er godt, Sikkerhed er bedre. Derfor råder vi over den mest moderne Renseteknologi og vælger den plejemetode der i hvert tilfælde egner sig bedst til dine tekstiler.
Det kan være CO2-rensning  eller AquaClean behandling. Så bliver din beklædning ren og velduftende, så du kan føle dig godt tilpas.
Desuden er vores tekniske udstyr miljøvenligt og resourcebesparende.

2. Velplejet & Trendy
Mode skal være sjovt og understrege din personlighed. Derfor er ekspertise og erfaring nødvendigt. Som EFIT medlem har vi førstehånds kendskab til de aktuelle materialetrends, og kan derfor give de nyeste stofkombinationer en fagmæssigt korrekt rensning og ordentlig efterbehandling.

3. Godt & Rimeligt
Kvalitet behøver ikke at være dyrt. Ved hjælp af tidsbesparende maskinteknologi og rationelle arbejdsgange kan vi sænke omkostningerne, uden at det påvirker kvaliteten. Fordi hver bevægelse er grundigt indarbejdet hos os, tilbyder vi kompetent tekstilpleje til rimelige priser. Også for det som du i dag med møje og besvær vasker og stryger hjemme.

4. Vejrbestandigt & Nypresset
Intet holder evigt, men vi gør alt for at holde deres yndlingsting i topform. Da vi har et indgående kendskab til materialeegenskaber, kan vi tilpasse renseprocessen nøje efter, hvor sarte deres tekstiler er. Yderligere behandling som, for eksempel imprægnering, beskytter ikke kun mod vind og vejr, men giver også en effektiv tekstilbeskyttelse. Så holder din yndlingsbeklædning længere.

5. Kompetent & Pålidelig
Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Som EFIT medlem kender vi kvalitetskravene til skånsom og kompetent behandling af dine yndlingstekstiler. Dette står alle vores godt uddannede medarbejdere inde for, fra indehaver til butiksassistent. Man bliver aldrig færdig med at lære, og derfor bygger vi stadig videre på vores kundskaber. Fortrinsvis gennem aktuel information fra EFIT. Dermed kan vi selv i tilfælde af vanskelige opgaver yde dig den bedste service.

KYMI RENS

Indkildevej 10
DK-9210 Aalborg SØ

Tel.: (+45) 98 14 64 66

CVR: 34572887

info@kymi.dk

ÅBNINGSTIDER

MAN. - FRE. 7.30-16.30

LUKKET WEEKEND OG HELLIGDAGE

LUKKET ONSDAG D. 01.05.2024 I FORBINDELSE MED ARBEJDERNES KAMPDAG.

LUKKET TORSDAG D. 09.05.2024 I FORBINDELSE MED KRISTI HIMMELFARTSDAG.

FERILUKKET UGE 29, 30 & 52