Privat

GORETEX & SKITØJ

Multifunktionstekstiler som GoreTex, Sympatex og dunbeklædninge kræver en særlig behandling, hvis deres egenskaber skal bevares. Tøjet er almindeligvis imprægneret fra fabrikken og behandlingen er normalt yderst slidstærk. Men de ting, som nedbryder imprægneringens effekt hurtigst er smuds og sæberester, hvilket er ting der følges ad i hverdagen.

Smudspartikler i beklædningen vil slide på tekstilfibrene samt imprægneringslaget, der ligger rundt om hver enkelt fiber. Sæberester er især svære at undgå, når tekstilerne vaskes i mindre vaskemaskiner, hvor de ligger klumpet sammen, så en effektiv skylning ikke er mulig. Det bør bemærkes at membrantekstiler, som for eksempel GoreTex og beklædning med dunfyld, er meget vanskeligere at vaske, skylle og centrifugere end almindelige tekstiler.

For at sikre en skånsom og grundig rengøring af tekstilerne, benytter Kymi Rens den specielle Wet-Clean proces. De vaskemidler, der bruges i processen rengør i dybden og forbedre farvestabiliteten. Efterfølgende behandles tekstilerne i et imprægneringsbad, som giver tekstilerne vand-, olie- og smudsafvisende egenskaber. Vi bruger selvfølgelig en imprægneringstype, der er effektiv og ikke udgør nogen risiko for miljøet.

KYMI RENS

Indkildevej 10
DK-9210 Aalborg SØ

Tel.: (+45) 98 14 64 66

CVR: 34572887

info@kymi.dk

ÅBNINGSTIDER

MAN. - FRE. 7.30-16.30

LUKKET WEEKEND OG HELLIGDAGE

LUKKET ONSDAG D. 01.05.2024 I FORBINDELSE MED ARBEJDERNES KAMPDAG.

LUKKET TORSDAG D. 09.05.2024 I FORBINDELSE MED KRISTI HIMMELFARTSDAG.

FERILUKKET UGE 29, 30 & 52