Privat

DIVERSE

Mange ting er på grund af deres størrelse og udformning vanskelige at rengøre derhjemme.

Hos Kymi Rens har vi store industrielle maskiner, som er specielt velegnede til vedligehold af sådanne ting. Det kan for eksempel være tale om:

Tæpper

Selvom gulvtæppet umiddelbart ser rent ud, kan der være smuds i luven af tæppet som støvsugeren ikke kan fjerne. Urenhederne virker som glasskår på fibrene ved den daglige brug af tæppet. Derfor er det vigtigt at rense tæppet med jævne mellemrum. Tæpperens forlænger tæppets levetid væsentligt.

Vi har mange års erfaring i rengøring og efterbehandling af alle typer løse tæpper:

  • Orientalske (Ægte) tæpper
  • Kelimtæpper
  • Wilton tæpper
  • Hyrdetæpper
  • Kludetæpper
  • Campingtæpper
  • Automåtter

Ingen opgave er for stor eller lille for KYMI RENS. Vi klarer såvel almindelig tæpperensning som håndrensning af orientalske tæpper.

Telte, Fortelte & Kalecher

Det er umuligt at sikre godt vejr til campingsæsonen, men med en fornuftig vedligeholdelse af udstyret, er du knap så afhængig af det danske sommervejr! En af de vigtige forberedelser til campingsæsonen er rengøring og kontrol af teltet. Det bedste er selvfølgelig at teltet klargøres ved nedpakning, her er det især vigtigt, at teltet er rent og fuldstændig tørt! Vær også opmærksom på at der ikke er jord eller græs på græskanter og fodstykker.

Det største krav til et telt er at det er vandtæt. Kymi Rens har specielt tilpasset udstyr til at rengøre og imprægnere telte.

Det kan også være at der er ting, du ikke lige har overvejet kan renses, f.eks. sækkestolen eller plastikboldene vi alle kender fra boldtelte og legeområder. Er du tvivl om noget kan renses, så kig ind til en snak, så ser vi sammen, om det er noget vi kan hjælpe med!

KYMI RENS

Indkildevej 10
DK-9210 Aalborg SØ

Tel.: (+45) 98 14 64 66

CVR: 34572887

info@kymi.dk

ÅBNINGSTIDER

MAN. - FRE. 7.30-16.30

LUKKET WEEKEND OG HELLIGDAGE

LUKKET ONSDAG D. 01.05.2024 I FORBINDELSE MED ARBEJDERNES KAMPDAG.

LUKKET TORSDAG D. 09.05.2024 I FORBINDELSE MED KRISTI HIMMELFARTSDAG.

FERILUKKET UGE 29, 30 & 52