Privat

Rensning

Er du glad for dit tøj, vil du sandsynligvis gerne forlænge dets levetid. Den kan forlænges ved at give tøjet den behandling, som det fortjener! Derfor benytter vi kun de bedste og mest miljøvenlige rensemetoder.

Der kommer hele tiden nye tekstiltyper til, som kræver nye former for behandling, vi stræber efter at følge med denne udvikling, så vi kan klare alle de rense- og vaskeopgaver du måtte have til os.

Hos Kymi Rens har vi samarbejdet med internationale leverandører og brancheorganisationer, for at finde den kombination af renseteknologiet, som bedst giver en skånsom, effektiv og miljøvenlig rensning.

Takket være samarbejdet har vi på nuværende tidspunkt implementerede 3 forskellige rensemetoder, der er de traditionelle rensemetoder langt overlegne:

CO2-Rensning

Flydende CO2 kombineret med specielt formulerede biologisk nedbrydelige sæber, renser tøjet skånsomt ved lav temperatur.

Vi installerede som et af de første renserier i verden en CO2 rensemaskine i år 2000. Sammen med partnere fra EU har vi arbejdet intensivt med at udvikle og teste denne miljøvenlige rensemetode.

Wet-Clean

Wet-Clean er en tekstil- og miljøvenlig rensemetode, hvor vand har erstattet rensevæsker som f.eks. perchlor. De computerstyrede metoder giver en skånsom bearbejdning og en elektronisk styret tørring, som gør at tøjet bliver let og luftigt. Vi var de første i Danmark med Wet-clean og vi har gjort os mange gode erfaringer med metoden.

SYSTEMK4

SystemK4 er en miljøvenlig og sikker renseproces. Systemet bygger på den halogenfri væske SOLVONK4, der er ved korrekt anvendelse ikke udgøre nogen risiko for hverken mennesker, vand, luft eller jord. Det helt store innovative potentiale i SystemK4 ligger i den rensende effekt af SOLVONK4, som er minimum ligeså god som traditionel rensning med perchlorethylen. Yderligere er SolvonK4 ikke klassificeret som et farligt stof, det er biologisk nedbrydeligt og dermatologisk testet med resultatet ”Very good”, hvilket betyder der ikke er nogen risiko ved at bruge det!

KYMI RENS

Indkildevej 10
DK-9210 Aalborg SØ

Tel.: (+45) 98 14 64 66

CVR: 34572887

info@kymi.dk

ÅBNINGSTIDER

MAN. - FRE. 7.30-16.30

LUKKET WEEKEND OG HELLIGDAGE

LUKKET ONSDAG D. 01.05.2024 I FORBINDELSE MED ARBEJDERNES KAMPDAG.

LUKKET TORSDAG D. 09.05.2024 I FORBINDELSE MED KRISTI HIMMELFARTSDAG.

FERILUKKET UGE 29, 30 & 52