Velkommen til KYMI RENS 

 

FERIELUKKET I UGE 29 OG 30

 

Vi er en familiedrevet virksomhed, der har været i branchen i mere end 70 år. Vi startede i et lille lokale i Reberbansgade, da lokalerne der blev for små til vores voksende virksomhed, flyttede vi til Aalborg SØ, hvor vi stadig holder til i dag.

Vores mange år i branchen gør at vi har stor erfaring med at håndtere mange forskellige rense og vaske opgaver, så vi kan også finde en løsning, der passer til dine behov! Kom ind og hør nærmere.

Vi prioritere at kunne tilbyde de bedste og mest skånsomme rensemetoder. Det betyder at vi har fravalgt den traditionelle rensning med perchlor og i stedet benytter de nyeste mest skånsomme og miljøvenlige metoder, der er. Det betyder at du kan være sikker på at komme hjem med tøj, hvor der ikke er risiko for skadelige kemikalierester, som kommer i kontakt med din hud! Den skånsomme rens af dit tøj og andre effekter, er også bæredygtigt i den forstand at det forlænger levetiden!

Med vores 24-timers indleverings- og afhentningsautomat, kan du indlevere og afhente dit tøj når det passer dig. Alt det kræver er at du får oprettet et gratis kundekort. Har du andre rense- eller vaskeopgaver til os, er du velkommen til at komme forbi i vores åbningstid. Der går tre dage fra indlevering til dine ting er klar til afhentning, det betyder at indlevere du mandag, så er tingene klar til at blive afhentet torsdag.

Vores mission er at levere dig det perfekte resultat hver gang!

RENS & VASK

KYMI RENS har mere end 70 års erfaring inden for renseribranchen, og derfor har vi udviklet den mest optimale metode til at vaske og rense dine beklædningsgenstande.  Nye tekstiltyper kræver særlig behandling og derfor er udvikling  og opdatering af teknologi nødvendig.

Hos KYMI RENS benytter vi os af de nyeste miljøvenlige teknologier for at mindske brugen af kemikalier i renseprocessen. Du får derved et rent og lækkert stykke tøj uden rester af kemikalier, samtidig med at du skåner miljøet for bl.a. kemikaliefyldt spildevand. 

 

Læs mere

Erhverv

Da rengørning af arbejdsbeklædning medfører specielle krav til udrustning og håndtering, gælder det om at vælge en professionel samarbejdspartner. Ofte er det muligt at spare investeringen i 1-2 sæt arbejdsbeklædning per medarbejder da KYMI RENS har korte og fleksible leveringstider.

KYMI RENS garanterer nordjyske virksomheder stor fleksibilitet og individuelt tilpasset service.

Læs mere

Skjorteservice

Skjorte, vask og strygning
Kr. 30,00

Skjorte ved 5 styk
Kr. 20,00

Smokingskjorte med stivelse
Kr. 35,00

Læs mere

KYMI RENS

Indkildevej 10
DK-9210 Aalborg SØ

Tel.: (+45) 98 14 64 66

CVR: 34572887

info@kymi.dk

ÅBNINGSTIDER

MAN. - FRE. 7.30-16.30

LUKKET WEEKEND OG HELLIGDAGE

LUKKET ONSDAG D. 01.05.2024 I FORBINDELSE MED ARBEJDERNES KAMPDAG.

LUKKET TORSDAG D. 09.05.2024 I FORBINDELSE MED KRISTI HIMMELFARTSDAG.

FERILUKKET UGE 29, 30 & 52